blonde-deep-throat-erotic-erotics-fingers-model-Favim.com-102722

De ce este sexul oral un tabu?

by

Sexul oral este, in continuare, un tabu, atat in Romania cat si in tari mai indepartate. In fapt, este ceva despre care niste prieteni nu stau la o cafea si vorbesc. Desi majoritatea dintre noi il practica, multi cred ca este jenant sa recunosti si se feresc sa faca asta.

De ce le este rusine romanilor sa vorbeasca despre sexul oral?

Daca imi aduc aminte bine, atunci cand eram mai mica si chiar si in vremurile mai actuale, femeile care faceau sex oral partenerului lor erau considerate „usoare”. In acelasi timp, inca mai exista barbati care sa se fereasca sa faca sex oral partenerei lor, considerand asta ceva denigrant, care le submineaza pozitia de „mascul”.

In fapt, este vorba despre o lipsa de educatie. In timp ce, in alte tari, sexul oral este considerat normal intr-o relatie, chiar daca nimeni nu vorbeste in gura mare despre el, in Romania acesta este considerat ca dovada suprema de supunere.

Mentalitatea romaneasca este din acest punct de vedere, trebuie sa recunoastem, mult in urma celorlalte tari. Tot ceea ce tine de sex este denigrant, abstinenta este pusa la mare cinste si discriminarea sexuala o virtute. In anul 2011, inca se considera anormal ca o femeie sa aiba mai multi parteneri, in timp ce un barbat este aplaudat daca are mai multe partenere sau inseala atunci cand se afla intr-o relatie.

Vesti bune

Dar, nimic care tine de sex intr-o relatie a unor persoane care se iubesc nu trebuie sa fie considerat „rusinos”. Nu trebuie sa ne fie rusine de dorintele proprii si nici de cele ale partenerului. Trebuie sa incercam sa le intelegem si sa le acceptam ca fiind normale. Asa cum am sustinut de multe ori, omul nu este facut sa fie monogam si inconstientul nostru este predominant sexual.

Accesul la informatie a inceput sa deschida perspectivele tinerilor privind viata sexuala si, implicit, sexul oral. A inceput sa fie normal ca, pana la momentul casatoriei, oamenii sa incerce mai multe relatii, pentru a capata experienta si a afla ceea ce li se potriveste. Este, chiar, recomandabil acest lucru.

Sexul oral nu ar trebui sa fie un tabu, in special pentru persoanele care se iubesc. Desigur, inca nu se poate discuta despre el cu prietenii insa, sa speram ca societatea va evolua si nu va mai blama, in curand, practicile sexuale normale, menite sa aduca fericire intr-o relatie.


About the Author
Leave a Comment